Warning: Undefined array key "" in /data/4/3/43d4171c-828e-48f8-80cd-5047aa776f50/domkomfort.sk/web/wp-content/themes/pithree2024/templates/page-title.php on line 270

Rólunk

Néhány szó rólunk és a cégünkről

Üdvözöljük a kémények felülvizsgálatával, ellenőrzésével és seprésével foglalkozó Dom Komfort kft. honlapján. A Dom Komfort kft. tevékenysége kazánok felülvizsgálatára, ellenőrzésére és üzembehelyezésére is kiterjed. A tevékenységünk tárgyát az Ön vagyonának tűz elleni védelme képezi, hiszen “hasznos szolga, de rossz úr.”

Oklevéllel rendelkező szakembereink nemcsak azonnal segítséget nyújtanak Önnek, hanem ingyenes tanácsadást is. Nem minden esetben szükséges egy felesleges kiadással járó bevatkozás. Az előnyök közé tartozik az ingyenes szemle, az árajánlat kidolgozása és a problémaelemzés. A megelőző intézkedések által nem csak a probléma megoldásában segítünk Önnek, hanem az azt követő megismétlődésének megakadályozásában is.

A cégünk által nyújtott szolgáltatások összegzése

Kéménysepréssel, kémények szakszerű üzembehelyezésével, szakszerű felülvizsgálatával, kibocsátott füstgáz mérésével, valamint a kémények vagy gázüzemű berendezések területén való tanácsadással foglalkozunk. Sokéves tapasztalatainkat a gázkazánok szervizelése, ellenzőrzése és üzembehelyezése által kamatoztatjuk.

Szolgáltatásaink közé tartozik ingatlan üzemeltető társaságok vagy egyéb jogi személyek részére szóló átalány program, ami nem csak időt takarít meg, hanem vagyonvédelmet jelent. A kéményseprési szolgáltatásokat mindig a környezet, ügyfeleink egészségvédelme, valamint a hatályos jogszabályok figyelembevételével nyújtjuk. Szolgáltatásaink Nyugat-Szlovákiára irányulnak.

Egy cég amely betartja a szavát

A sokéves tapasztalatainknak köszönhetően eljutotottunk arra a szintre, amikor az első helyen ügyfél elvárásai állnak. Szakmailag folyamatosan javulunk, és a cégünkbe számos, az ügyfeleink lakásainak bebiztosítására irányuló új módszert hozunk.

Rólunk mondták

Hosszas gondolkodás után a férjemmel új kazán megvásárlása mellett döntöttünk. A kazán átvétele után az üzembe helyezése következett, amelyet nem tudtunk megoldani. A Dom Komfort céghez fordultunk. A kazán problémamentenes üzembe helyezését biztosan ajánlom.

Igor D.

Kémény seprése és ellenőrzése

A régi házunkban felújítással küzdöttünk meg, amikor sor került a kéményre, hosszasan azon gondolkodtunk, hogy lebontsuk, újat építsünk, vagy felújítsuk-e. Az ajánlások alapján a Dom Komfort céget választottam és nem bántam meg, a régi kémény megújult.

Adriana K.

Gázkazán üzembe helyezése

Köszönöm, már túl vagyunk a felülvizsgálaton. V. úr nagyon kedves és készséges volt. Ahogyan azt említette, egy év múlva felhív, hogy mi felelne meg nekem. Örülök az ilyen együttműködésnek! Minden jót kívánok.

Peter H.

Kéménymarás

Ďakujem, už sme po revízii. Pán V. bol veľmi milý a ochotný. Ako mi spomenul, o rok ma budete kontaktovať čo by mi vyhovovalo. Teším sa takejto spolupráci! Želám všetko dobré.

P. Kusa

Gázkazán szervízelése

Referenciáink